Tinder i norge dating nettside

tinder i norge dating nettside

Dating. Slik lykkes du på Tinder. Alt det du bør, og absolutt ikke bør, gjøre i Appen har fått mye omtale og kritikk i både norske ut utenlandsk. Tinder er en app som har tatt både verden og Norge med storm på rekordtid. inn i noe som minner mer om et nytt sosialt medium enn om en dating - side. Tinder is how people meet. It's like real life, but better. Get it for free on iPhone and Android.

Zoosk sex treff oslo

Nyhetsredaktør Tone Tveøy Strøm-Gundersen. Om oss     Vilkår og betingelser     Kontakt.

tinder i norge dating nettside

Verdens hotteste app - Forbes. 10 milliarder Matcher senere har Tinder endret måten folk treffes på over hele verden. Det er mye mer enn en dating -app. Tinder. Tinder er en app som har tatt både verden og Norge med storm på rekordtid. inn i noe som minner mer om et nytt sosialt medium enn om en dating - side. Tinder tok verden med storm i og to år senere har datingappen nesten nedlastninger i Norge. Flere lignende apper har siden  Mangler: nettside....
Her blir Martine rundlurt av Tinder-daten

Kvinne søker menn bondag


I profilbeskrivelsene vil du se mange forskjellige ting. Det er like viktig å vise interesse når man er jente, mener hun. Til slutt handler det om at man raskt matches med passende mennesker, sier han. Happn derimot, viser kun folk du har passert på gata. Hva er nytt i versjon 7. Samtidig er dette en veldig fin måte å treffe folk på, særlig når man har fylt 30 år og man ikke er like ofte ute på byen lenger.

tinder i norge dating nettside